Molett kutyusok figyelem!

 

Molett kutyusok figyelem!

 

Egyéni kutya-fitnesz órát hirdetünk most nektek!

Van rajtatok némi kis túlsúly, amit már többször próbáltatok a gazdival közösen leadni, de sehogy sem sikerült, mert nem lehet betartani a szigorú diétát, a megerőltető sétákat/futásokat vagy a diéta mellett sem indult meg a fogyás, mert lassabb az anyagcserétek, és több segítség kellene a fogyáshoz?!

Molett kutyusok
Akkor most itt a megoldás!

Gyertek el hozzánk fizioterápiás kutya-fitneszre és egy csapásra megoldódik a gondotok! Persze nem lesz könnyű és kell hozzá némi kitartás, de ígérem, hogy jutalomfalatok mellett, érdekes és játékos feladatokkal seperc alatt ledobjuk azokat a kilókat.

A gazdinak is mondjátok el, hogy miért olyan fontos ez az extra segítség! Mert mi nemcsak megbeszéljük és kontrolláljuk a diétát és annak menetét hétről hétre, hanem a kutyus túlsúlyának megfelelő módon állítjuk össze a tornafeladatokat és kezeléseket is. A testmozgás olyan speciális gyakorlatokkal történik, melyekkel az ízületeket kímélni tudjuk, ami nagyon fontos, hisz a túlsúly egyik nagy hátránya, hogy rettentően megterheli az ízületeket, ami nagyban hozzájárul a különböző ízületi megbetegedések, sérülések kialakulásához. Az eltérő kutyafajták különféle öröklött betegségekre (pl. diszplázia, patella ficam, stb.) hajlamosak, amiknek a megjelenését a túlsúly szintén előrehozza. Emellett igencsak megterheli a szívet és egyéb belső szerveket is, amik mind-mind elvesznek szeretett kutyusunk életéből egy-egy szeletet.

De sohasem késő belevágni és segítséget kérni, felfedezni valami újat a siker reményében. Ha ti is egyetértetek velem, akkor csak vakkantsatok egyet, s máris elkezdődhet a nagy kaland a fogyás rögös útján.

 

Egyéni órák molett kutyusoknak:

Időpont egyeztetés és további információ az alábbi elérhetőségeken kérhető: 20/5000-966 vagy  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

Kövess minket a Facebookon!

Címünk: 1141 Budapest,  Mogyoródi út 141/A  |  Központi telefon: +36-1 / 222-6178  |  E-mail címünk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartásunk: Hétfő-Péntek 9-12 és 16-20 , szombaton 9-12 , vasárnap: zárva