Aktív kutyusok figyelem!

Aktív kutyusok figyelem!

Egyéni kutya-fitnesz órát hirdetünk most nektek!

Túlteng benned az energia és rosszcsontságokat csinálsz, míg a gazdi dolgozik?! Nem vagy elég fáradt az esti séták után?! Vagy netán sportolsz valamit, de szeretnéd elkerülni a sportsérüléseket?!

Aktív kutyusok
Mindkét esetben itt a helyed.

Nektek, egészséges kutyusoknak, egyszerűen jó elfoglaltságot jelent, ahol szorosabbra fűzhetitek a gazdival a kapcsolatot, miközben mindenféle ügyességfejlesztő játékokban vehettek részt, változatos és izgalmas feladatokkal és persze jutalomfalatokkal. Az órák segítenek megfelelő módon levezetni az energiátokat, hogy egy kellemes testi, szellemi fáradtsággal térjetek haza pihenni.

Nektek, sportolóknak, a tornaórák hozzájárulnának teljesítményetek fokozásához, valamint a test-tudatosság fejlesztéséhez, megerősítenétek izmaitokat, javulna az állóképességetek, a koordinációtok, ami mind segítene abban, hogy elkerüljétek a jövőbeni sérüléseket a pályán.

Mindegyik esetben az órákon végzett feladatokkal nemcsak az általános testmozgás során, pl. futás, fejleszthető izmokat mozgatjuk meg, hanem olyan mélyizmokat is, amelyeket csak speciális instabil tornával lehet erősíteni, melynek során nemcsak a végtag izmosodik, de az ízületek is stabilabbak lesznek. Ez fontos egy leendő sérülés, illetve egyéb ortopédiai betegség elkerülésénél.

Ha kedvet éreztek egy kis céltudatos, preventív, ugyanakkor jó kedélyű, bolondos testmozgáshoz, akkor vakkantsatok a gazdinak és gyertek el hozzánk.

Egyéni órák aktív kutyusoknak:

Időpont egyeztetés és további információ az alábbi elérhetőségeken kérhető: 20/5000-966 vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

Kövess minket a Facebookon!

Címünk: 1141 Budapest,  Mogyoródi út 141/A  |  Központi telefon: +36-1 / 222-6178  |  E-mail címünk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartásunk: Hétfő-Péntek 9-12 és 16-20 , szombaton 9-12 , vasárnap: zárva