Idős kutyusok figyelem!

Idős kutyusok figyelem!

Egyéni kutya-fitnesz órát hirdetünk most nektek!

A gazditok úgy érzi, hogy már nem vagytok az a régi kölyökkutyus, aki minden rosszaságban benne volt, ugrándozott, fickándozott és sosem volt elég neki a séta, a mozgás?! Lehet, hogy egy kis idő eltelt azóta, s kicsit megfáradtatok, már nehézkesebben keltek fel, s egy kis időt vesz igénybe, míg bejáródnak azok a fránya ízületek, séta közben is lassabbak vagytok picit, és már nem szaladtok olyan lelkesen a labda után sem, de a szívetek még a régi, még úgy ketyeg, mint egy két évesnek...

Idős kutyusok
Ha nálatok is ez a helyzet, s úgy gondoljátok, hogy a gazditok szívesen segítene, hogy újra fittek és frissek legyetek, hogy még sok boldog aktív órát tudjatok eltölteni együtt, akkor hozzátok el a gazdit hozzánk egy kis fizioterápiára, hiszen a gyógytorna nemcsak a műtétek utáni rehabilitációban, neurológiai- és gerincproblémákban, ízületi megbetegedésekben és egyéb sérülésekben segít, hanem nektek is segítene új lendületet venni. Először is különböző technikákkal csökkentenénk a fájdalmaitokat, javítanánk az ízületek működését a teljes mozgáspályájukon, valamint érdekes és izgalmas játékos feladatokkal megtornáztatnánk a kissé megfáradt, elpuhult izmaitokat is. Néhány kezelés után már látható lesz a különbség. S mindezt persze úgy tesszük, hogy ti is nagyon élvezzétek, hiszen lesz jó sok jutalomfalat és játék is. Útravalónak pedig megtanítjuk a gazdinak is, hogy hogyan tudja majd otthon is fenntartani ezt az újdonsült jóléti állapotot.

Ha felkeltettük érdeklődésed, csak bátran vakkants egyet, s máris jöhetsz hozzánk megújulni!

Egyéni órák idős kutyusoknak:

Időpont egyeztetés és további információ az alábbi elérhetőségeken kérhető: 20/5000-966 vagy  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

Kövess minket a Facebookon!

Címünk: 1141 Budapest,  Mogyoródi út 141/A  |  Központi telefon: +36-1 / 222-6178  |  E-mail címünk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartásunk: Hétfő-Péntek 9-12 és 16-20 , szombaton 9-12 , vasárnap: zárva